Peter Thomas Roth
Vital-E Microbiome Age Defence Cream

Slutsåld Fri frakt från 199kr
875 kr
Nyhet
875 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

En fuktcreme som synbart hjälper till att reparera* och stärka hudens skyddsbarriär för att stödja hudens naturliga mikrobiom, en osynlig barriär som skyddar huden mot skadlig miljöpåverkan som har en åldrande effekt på huden. Bygger på innovativ Gamma E Antioxidant-teknologi, prebiotiska och probiotiska ingredienser.

Fantastiska resultat.
Förbättrar hudens elasticitet och motverkar matt och livlös hud, fina linjer och rynkor som orsakas av skadlig miljöpåverkan. Hjälper till att avlägsna orenheter från hud som utsätts för blått ljus från tekniska enheter och bidrar synbart till att balansera, skydda och förbättra mikrobiomhälsan samtidigt som huden återfuktas.

*Baserat på resultaten från en 30-dagars ansiktskartläggningsstudie med klinisk mätning på de 38 deltagarna vars hudbarriärer först utsattes för påfrestningar med negativ inverkan och därefter återställdes (reparerades) till sitt naturliga sunda tillstånd. Individuella resultat kan variera.

Innehåller bl a.
Gamma E Antioxidant-teknologi – med hjälp av överlägsen antioxidanteffekt hjälper den till att förbättra och synbart motverka matt och livlös hud, fina linjer, rynkor och minskad spänst orsakad av skadlig miljöpåverkan.

3 % extrakt av Butterfly Ginger-roten – hjälper till att synbart avlägsna orenheter från hud som utsätts för blått ljus från tekniska enheter.

Pre/Pro-BioDefense-komplex – en blandning av prebiotiska och probiotiska ingredienser som synbart hjälper till att balansera, skydda och förbättra mikrobiomhälsan.

Fensebiome™-peptid – en heptapeptid som synbart hjälper till att förbättra mikrobiomhälsan och förhindra fuktförlust.

Tucumasmör – fylligt och lyxigt smör som återfuktar huden och förbättrar fuktbalansen.

Kliniska resultat
*I en 30-dagars ansiktskartläggningsstudie med klinisk mätning på de 38 deltagarna vars hudbarriärer först utsattes för påfrestningar med negativ inverkan och därefter återställdes (reparerades) till sitt naturliga sunda tillstånd:
100 % av deltagarna uppvisade en förbättring av reparationsförmåga av hudbarriären

*I en 4-veckors konsumentuppfattningsstudie på 44 kvinnor i åldrarna 30–60 år:
95 % instämde i bedömningen att huden kändes mättad med återfuktande skydd
93 % instämde i bedömningen att huden såg återställd ut till en sund balans
93 % instämde i bedömningen att huden såg mindre matt och livlös ut.

Upptäck mer som Vital-E Microbiome Age Defence Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.