Löwengrip
Instant Glow Cleansing Foam

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 72 kr

167 kr 239 kr

Du sparar 72 kr

167 kr 239 kr

Variant : 150 ml
Beskrivning

Löwengrip Instant Glow Cleansing Foam är en multifunktionell ansiktsrengöring med rikligt löddrande formula. Verkar djuprengörande och avlägsnar smuts, orenheter och makeup utan att irritera känslig hy. Stimulerar kollagensyntesen och förbättrar mikrocirkulationen i huden för en frisk hy med fin lyster.

Instant Glow Cleansing Foam innehåller Exo-P som skyddar huden mot föroreningar. Den optimerar hudens naturliga barriärfunktion och förebygger tidigt hudåldrande, som resultat av farliga effekter i miljö och omgivning.

"Jag älskar känslan av en rikligt löddrande ansiktsrengöring. Den tar effektivt bort makeup och rengör pådjupet, utan att irritera huden. Formuleringen är mycket skonsam och resultatet blir en silkeslen hy, full av lyster." - Isabella Löwengrip, kreativ chef och medgrundare av Löwengrip.

Innehåll: 150 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.