Babor
Ampoule Concentrates

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Gåva vid köp
20%
Variant : Hydra Plus Active Fluid
Kampanj

Vid köp av Babor för 599 kr får du nu denna gåva!

Beskrivning

Ett aktivt koncentrat som ger en riktig fuktboost till alla hudtyper och hudtillstånd, men är som mest fördelaktig på en torr eller uttorkad hud. Bra fuktbalans är grunden till en välmående hud; den blir smidigare, mjukare, slätare och får förbättrad absorptionsförmåga. Hydra Plus-koncentratet innehåller ett speciellt hyaluronsyra-komplex och polymer som tillför fukt och omsluter huden för en långvarig effekt och minimalt med fuktförlust. Huden lämnas mjuk, fräsch och med reducerade torrhetstecken.

  • Aktivt koncentrat

  • Intensivt återfuktande

  • Passar alla hudtyper

  • Hyaluronsyrakomplex

  • Ingår i kategorin Hydration

Innehåll: 7 x 2 ml

Användning

Babor Ampoule Concentrates går att använda på olika sätt, antingen som en kur på 7 dagar eller om man hellre vill använda en ampull i veckan. Appliceras direkt efter rengöring innan någon annan produkt, morgon eller kväll. Bryt flaskhalsen och häll fluiden i handflatan. Applicera med över ansikte, hals och dekolletage med lätta strykningar och genom att klappa in den varsamt i huden. Följ upp med passande dag/nattkräm.
Observeras att ampullerna endast är avsedda för utvärtes bruk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 47570
Ingredienser

Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Phenoxyethanol,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Sodium Hyaluronate,Sodium PCA,Ethylhexylglycerin,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Saccharide Isomerate,Disodium EDTA.,C12-15 Pareth-12

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt