Babor
Repair Cellular Ultimate

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 207 kr

828 kr 1035 kr

Du sparar 207 kr

828 kr 1035 kr

Variant : ECM Repair Serum 50 ml
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Handla valfria produkter från Babor för minst 700 kr och få gåva på köpet, värde 246 kr.

Beskrivning

Ett intensivt regenererande och uppbyggande serum för alla hudtyper i behov av regeneration. Ultimate ECM Repair Serum har en förbättrande effekt på hudkvalitén och ger en jämn, slätare yta. Vid regelbunden användning kan man också uppleva en generell reducering av känslighet i huden.

Nyckelingredienser
  • BIOGEN PLANT-extrakt - Naturliga ört- och växtextrakt

  • Gatuline Skin Repair Bio - Förbättrar keratinocyternas sammanhållning och stärker därmed hudens naturliga skyddsbarriär. Ökar även bildningen av kollagen typ IV.

  • Wakame-extrakt - Hjälper till att bibehålla hudens spänst.

  • NMF-faktorer - Fuktgivande & fuktbindande

  • Aloe Vera - Återfuktande & lugnande effekt

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring morgon och kväll, pressa försiktigt in produkten med handflatorna. Följ upp med t.ex Ultimate Repair Gel-Cream alt. Ultimate Repair Cream. Perfekt att använda efter t.ex kraftigare ansiktsbehandligar som stark peeling eller microdermabrasion.

Repair Cellular

Repair Cellular-serien utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen, och hjälper stressad hud som behöver extra stöd och hjälp att återställa sig, avancerad anti-age helt enkelt. Serien är baserad på BIOGEN PLANT Extract ;en unik blandning av växtextrakt och örter så som rosmarin, ginseng, nässlor, vattenkrasse, ängssyra, jordrök, blåstång och flenört. De kompletterar varandra perfekt och stimulerar hudens förnyelse för en jämnare, slätare hudyta. Ur BIOGEN PLANT har man sedan utvecklat ingrediensen BPE Code 3RX och som är den aktiva ingrediensen i Repair Cellular. Den skyddar huden från skador som orsakas av yttre påverkan och förebygger förtida hudåldrande.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.