Babor
Repair Cellular Ultimate

Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : ECM Repair Serum 50 ml
Beskrivning

Ett intensivt regenererande och uppbyggande serum för alla hudtyper i behov av regeneration. Ultimate ECM Repair Serum har en förbättrande effekt på hudkvalitén och ger en jämn, slätare yta. Vid regelbunden användning kan man också uppleva en generell reducering av känslighet i huden.

Nyckelingredienser
  • BIOGEN PLANT-extrakt - Naturliga ört- och växtextrakt

  • Gatuline Skin Repair Bio - Förbättrar keratinocyternas sammanhållning och stärker därmed hudens naturliga skyddsbarriär. Ökar även bildningen av kollagen typ IV.

  • Wakame-extrakt - Hjälper till att bibehålla hudens spänst.

  • NMF-faktorer - Fuktgivande & fuktbindande

  • Aloe Vera - Återfuktande & lugnande effekt

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring morgon och kväll, pressa försiktigt in produkten med handflatorna. Följ upp med t.ex Ultimate Repair Gel-Cream alt. Ultimate Repair Cream. Perfekt att använda efter t.ex kraftigare ansiktsbehandligar som stark peeling eller microdermabrasion.

Repair Cellular

Repair Cellular-serien utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen, och hjälper stressad hud som behöver extra stöd och hjälp att återställa sig, avancerad anti-age helt enkelt. Serien är baserad på BIOGEN PLANT Extract ;en unik blandning av växtextrakt och örter så som rosmarin, ginseng, nässlor, vattenkrasse, ängssyra, jordrök, blåstång och flenört. De kompletterar varandra perfekt och stimulerar hudens förnyelse för en jämnare, slätare hudyta. Ur BIOGEN PLANT har man sedan utvecklat ingrediensen BPE Code 3RX och som är den aktiva ingrediensen i Repair Cellular. Den skyddar huden från skador som orsakas av yttre påverkan och förebygger förtida hudåldrande.

Artikelnummer: 52770

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.