Clarins
Detox Booster

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

Clarins Detox Booster är ett högkoncentrerat serum som anpassar sig efter hudens speciella behov som kan dyka upp då miljö och livsstil ändras från den vanliga rytmen. Kanske har det blivit lite för många sena utekvällar på sistone? Eller har du kanske varit på weekend i en storstad med mycket föroreningar i luften? Detta är två av många exempel där förändring av miljö och livsstil kan påverka huden, den kan lätt kännas lite trött och glåmig, och då är detta den perfekta produkten för dig!

Med ingredienser som grönt kaffe och både stor-och småmolekylär hyaluronsyra, gör att denna produkt hjälper huden att återfå liv, lyster och volym.

  • Clarins boosters kommer i tre olika varianter, Detox, Energy och Repair.

Innehåll: 15 ml

Användning

Denna produkt behöver blandas med en annan produkt, den ska alltså inte användas ensam på huden då den är högkoncentrerad.

Blanda 3-5 droppar av boostern i din dag/nattkräm, eller varför inte din ansiktsmask eller foundation? Du bestämmer själv i vilka perioder du använder produkten, det kan vara en dag, en vecka eller en månad, allt beroende på hur din hud mår och vad den har för behov.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product