Clarins
Detox Booster

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
GÅVA VID KÖP
20%
Variant : 15 ml
Kampanj

Köp valfria produkter från Elevens sortiment för minst 1199 kr. Gåvan är värd 2347 kr. ANGE KOD: ALLEL

Beskrivning

Clarins Detox Booster är ett högkoncentrerat serum som anpassar sig efter hudens speciella behov som kan dyka upp då miljö och livsstil ändras från den vanliga rytmen. Kanske har det blivit lite för många sena utekvällar på sistone? Eller har du kanske varit på weekend i en storstad med mycket föroreningar i luften? Detta är två av många exempel där förändring av miljö och livsstil kan påverka huden, den kan lätt kännas lite trött och glåmig, och då är detta den perfekta produkten för dig!

Med ingredienser som grönt kaffe och både stor-och småmolekylär hyaluronsyra, gör att denna produkt hjälper huden att återfå liv, lyster och volym.

  • Clarins boosters kommer i tre olika varianter, Detox, Energy och Repair.

Innehåll: 15 ml

Artikelnummer: 34804
Användning

Denna produkt behöver blandas med en annan produkt, den ska alltså inte användas ensam på huden då den är högkoncentrerad.

Blanda 3-5 droppar av boostern i din dag/nattkräm, eller varför inte din ansiktsmask eller foundation? Du bestämmer själv i vilka perioder du använder produkten, det kan vara en dag, en vecka eller en månad, allt beroende på hur din hud mår och vad den har för behov.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt