Clarins
Pore Control

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 79 kr

450 kr 529 kr

Du sparar 79 kr

450 kr 529 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

"Pore Control är ett "expert-serum" som hjälper till att reducera synligheten av porer, jämna ut hudstrukturen synbart och ge ansiktet en hälsosam lyster. Den lättviktigta texturen lägger sig som en osynlig slöja som slätar ut huden omgående. Innehåller puder som med sin både optiska och mattifierande effekt minimerar synligt porerna genom att optiskt sudda ut konturen av dem och absorbera överskotts-sebum.

De ljusförstärkande pigmenten efterlämnar en hud som ser vacker ut med lyster.Innehåller bl a: extrakt av vinblomsceller och ekologisk smultronträd-frukt (slätar ut hudstrukturen) och Tamarindpulp-syror (hjälper till att avlägsna döda hudceller som kan klogga igen porerna: hudytan utjämnas och texturen förfinas).

  • Dermatologiskt testad.

  • Icke-komedogen.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera morgon och/ eller kväll på ett ordentligt rengjort ansikte och hals. Blanda och värm serumet i händerna till kroppstemperatur för att förbättra absorptionen. Applicera därefter med svepande rörelser från ansiktets mitt och utåt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.