Clarins
Repair Booster

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Clarins Repair Booster är ett högkoncentrerat avslappnande och vårdande serum som anpassar sig efter hudens speciella behov som kan dyka upp då miljö och livsstil ändras från den vanliga rytmen. Om du t.ex har utsatt huden för större klimatförändringar som t.ex sol-eller skidresa, så passar denna produkten utmärkt då den arbetar med fokus på skadad hud, så som att försöka reducera rodnad och känslan av obehag i huden. Bland nyckelingredienserna hittar du Mimosa tenuiflora och Allantoin.

  • Clarins boosters kommer i tre olika varianter, Repair Detox, och Energy.

Innehåll: 15 ml.

Användning

Denna produkt behöver blandas med en annan produkt, den ska alltså inte användas ensam på huden då den är högkoncentrerad.

Blanda 3-5 droppar av boostern i din dag/nattkräm, eller varför inte din ansiktsmask eller foundation? Du bestämmer själv i vilka perioder du använder produkten, det kan vara en dag, en vecka eller en månad, allt beroende på hur din hud mår och vad den har för behov.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product