Clarins
Repair Booster

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

Clarins Repair Booster är ett högkoncentrerat avslappnande och vårdande serum som anpassar sig efter hudens speciella behov som kan dyka upp då miljö och livsstil ändras från den vanliga rytmen. Om du t.ex har utsatt huden för större klimatförändringar som t.ex sol-eller skidresa, så passar denna produkten utmärkt då den arbetar med fokus på skadad hud, så som att försöka reducera rodnad och känslan av obehag i huden. Bland nyckelingredienserna hittar du Mimosa tenuiflora och Allantoin.

  • Clarins boosters kommer i tre olika varianter, Repair Detox, och Energy.

Innehåll: 15 ml.

Artikelnummer: 34803
Användning

Denna produkt behöver blandas med en annan produkt, den ska alltså inte användas ensam på huden då den är högkoncentrerad.

Blanda 3-5 droppar av boostern i din dag/nattkräm, eller varför inte din ansiktsmask eller foundation? Du bestämmer själv i vilka perioder du använder produkten, det kan vara en dag, en vecka eller en månad, allt beroende på hur din hud mår och vad den har för behov.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt