Comfort Zone
Hydra & Glow Face Ampoule

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 7 x 2 ml
Beskrivning

7 ampuller för ansiktet med koncentrat som återfuktar och ljusar upp huden. Främjar en optimal barriärfunktion och förbättrar fuktnivåerna, vilket ger en jämnare och ljusare hud full av lyster. 7 glasampuller à 2 ml. Konsistens och resultat måste upplevas!

Aktiva ingrediener:
0,2% PGA (polyglutamic acid): Tillför fukt
5% niacinamid: Multifunktionell B3-vitamin som motverkar TEWL (transepidermal water loss), ökar kollagensyntes och hämmar melaninproduktion.
2% NAG (N-acetylglucosamine): Ger en ljus och jämn hud.
94,5% av ingredienserna är av naturligt ursprung.

Applicera halva innehållet i en ampull på rengjord hud på morgonen och resten på kvällen. Innehållet i en ampull är tillräckligt för minst två applikationer per dag. Applicera produkten i ansiktet, över hals och dekolletage genom att massera tills den är helt absorberad. Applicera sedan ditt vanliga serum och creme. Rekommenderas varje dag under en vecka som kur.

Ta del av resultaten från kliniska studier:
OMEDELBART
För 95% av kvinnorna var huden omedelbart återfuktad.*
För 90% av kvinnorna var huden omedelbart mjukare och jämnare.*

EFTER EN VECKA
För 100% av kvinnorna var huden mjukare och mer elastisk.*
För 100% av kvinnorna hade huden mer lyster och såg fräsch och hälsosam ut.*
*Kliniska tester på 20 personer i oberoende laboratorium.

Vegansk formula.

Artikelnummer: 95535
Ingredienser

Aqua / Water / Eau*, Propylene Glycol*, Glycerin*, Butylene Glycol*, Niacinamide, Acetyl Glucosamine*, Pentylene Glycol*, Polyglyceryl-10 Laurate*, Phenoxyethanol, Sodium Polyglutamate*, Ethylhexylglycerin

Upptäck mer som Hydra & Glow Face Ampoule

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.