Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 10 ml
Beskrivning

”Det här är en av de produkter som verkligen gör skillnad – jag kallar den för mitt ’ansiktslyft på flaska’ och den gör ett oerhört bra jobb när det gäller att skulptera, liva upp och strama åt allting.” Linda x

Ett super-potent och koncentrerat serum som för samman beprövade extrakt som bidrar till att reparera och konturera huden så att den känns upplyft, utjämnad, mjuk och full med näring. Mjölksyra hjälper till att lindra hyperpigmentering samtidigt som DMAE stöder elasticitet och ger liv åt mogen hud. Hyaluronsyra drar till sig fukt och bidrar till att motverka torrhet och uttorkning.

Applicering:

Den här formulan är väldigt koncentrerad så du behöver bara ett enda pumptryck. Värm produkten mellan dina handflator och badda försiktigt in den i huden med fingertopparna för att förbättra elasticiteten. För ett optimalt motverkande av hudens åldrande, applicera den på morgonen och Brightening Serum på kvällen.

Djuprengör huden, applicera serumet och avsluta med fuktighetskräm. Bra för normal, torr och mogen hud.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Reparerar huden och gör den fastare

• Jämnar aktivt ut hudens yta

• Ger fukt och näring på djupet

• För normal/torr hud

Artikelnummer: 96630
Ingredienser

Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric triglyceride, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, Sodium hyaluronate, Dimethyl MEA, Lactic acid, Tocopherol, Microcrystalline cellulose, Cellulose gum, Caprylyl glycol, Hydroxypropyl guar, Squalene, Phenoxyethanol, Beta- sitosterol, Parfum, Ceteth-20, Polysorbate 80, Steareth-20, Xanthan gum, Sodium benzoate, PEG-75 stearate, Limonene

Upptäck mer som Facelift Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.