Linda Johansen Skincare
Super Hydration Skin Booster

Utgått Fri frakt från 199 kr
-35% product.discountbadge
Variant : 15 ml
Passar ihop med
Beskrivning

”Hud består till 64 % av vatten och uttorkning kan ha en mycket åldrande effekt och göra att ansiktet ser slitet och glåmigt ut – så jag skapade en superladdad fuktshot för att ta farväl av torrhet och uttorkning.” Linda x

När du behöver en transformerande fuktshot finns det inget som slår en intensiv släng av nano-hyaluronsyra – en fjäderlätt aktiv ingrediens som mättar törstig hud med fukt och hjälper till att fylla ut, fräscha upp, jämna ut och ge lyster och fasthet åt alla hudtyper.

Applicering:

Fördela 2–4 droppar över rengjord hud före serum eller blanda 1–2 droppar med ditt serum eller fuktighetskräm och applicera både morgon och kväll.

Vi har skapat fyra shots som möter fyra specifika hudbehov. Använd dem i deras rena form, före serum, eller tillsätt dem till ditt vanliga serum eller fuktighetskräm för att turboladda med alla dess nyttigheter. Alla fyra formler fungerar på egen hand eller tillsammans, så blanda och kombinera dem fritt, för att anpassa dem efter din hud. Och ta alltid på dig solkräm efter applicering.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Ger huden en omedelbar fukt-boost

• Återfuktar huden på djupet

• Kan blandas in i andra produkter eller användas på egen hand

• Lämplig för alla uttorkade hudtyper

Artikelnummer: 96613

Upptäck mer som Super Hydration Skin Booster

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.