Loelle
Barbary Fig Seed Oil, Face Serum

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 16 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Kaktusfikonfröolja är känd som ”naturens ansiktslyft” och lyfter genom att ge huden näring och agera regenererande på djupet, binda fukt, reducera rynkor samt balansera huden. Loelles Kaktusfikonfröolja innehåller linolsyra som genom sin lätthet snabbt absorberas av huden och ger näring, fukt och agerar balanserande och är antiinflammatorisk. Det riktigt unika för huden med denna superolja är sammansättningen av fytosteroler och flavonoider. Dessa bioaktiva ämnen har visat sig minska rynkor och har regenererande verkan i huden. Tack vare sitt höga innehåll av vitamin E och provitamin A fördröjs oxidationen av hudens proteiner och lipider. Påverkan av fria radikaler minimeras vilket hjälper huden att bibehål- la sin spänst och vitalitet. Loelles Kaktusfikonfröolja är genom sin lätthet och absorberingsförmåga ett fantastisk och lyxigt ansiktsserum under natten eller på dagen under din basolja eller dagkräm. Då oljan kan reducera mörka ringar under ögonen och har anti-age egenskaper passar den även utmärkt för det känsliga området kring ögonen men även som nagel- och nagelbandsolja.

Artikelnummer: 82812
Användning

Tryck eller massera in ett par droppar av oljan på rengjord hud. Använd ansiktsvatten under, oljan hjälper till att binda fukten i huden. Kan användas både under natten och dagen. Applicera serumet under ansiktskräm eller fetare ansiktsolja.

Upptäck mer som Barbary Fig Seed Oil, Face Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt