Ole Henriksen
Transform Plus

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 149 kr

596 kr 745 kr

Du sparar 149 kr

596 kr 745 kr

Variant : Glow Cycle Retin-ALT Power Serum 30 ml
Beskrivning

Möt dagen med ny hy! Ole Henriksen Transform Plus Glow Cycle Retin-ALT Power Serum är ett banbrytande serum som förebygger synliga tecken på hudåldrande tack vare koncentrerad styrka från bakuchiol - ett naturligt alternativ till retinol - som jämnar ut hudytan och reducerar fina linjer, rynkor och pigmentfläckar utan att irritera huden och göra den känslig mot solen, egenskaper som är förknippade med retinol.

Med extrakt från motståndskraftig blomma som trivs och blomstrar under svåra förhållanden, stramar detta kraftfulla dagsserum märkbart upp och förbättrar elasticiteten i huden. AHA-syror och extrakt från hibiskus hjälper till att dramatiskt jämna ut hudton och struktur. Dessutom reducerar nyansen av pärlemorskimrande lavendel omedelbart matthet och väcker huden till liv.

  • Utjämnande serum

  • Återfuktande och uppstramande

  • Applicera innan din ansiktskräm.

Innehåll: 30 ml

Upptäck mer som Transform Plus

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product