Swiss Clinic
Oh Mega Oil 8 +

Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
249 kr Rek. pris 419 kr
249 kr Rek. pris 419 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Oh Mega Oil 8+ ger en naturlig lyster och hjälper ämnen i dina övriga hudvårdsprodukter att få verkan i huden. Den vårdar och lugnar huden med alla 8 vegetabiliska oljor.

 

NYCKELINGREDIENSER

E-Vitamin - Är en olja som har egenskapen att absorberas ner i huden och är därför idealisk för en torr och fuktfattig hud. Solrosolja - Innehåller Omega 6 som hjälper torr hud. Nyponrosolja - Stimulerar cellförnyelse i huden och innehåller naturlig Vitamin A-syra (retinsyra) som kan hjälpa till vid akne. Vetegroddolja - En olja som är rik på vitaminer och mineraler, främst E-vitamin som hjälper till att bromsa hudens åldrande. Svart kumminfröolja - Näringsrik olja full av antioxidanter. Nattljusolja - rik på Omega 6, som har närande, fuktgivande och lugnande egenskaper på huden. Rapsolja - Innehåller Omega 3, 6 och 9 som arbetar tillsammans för att både återfukta och skydda huden från yttre påfrestningar. Havtornsolja - Har ett rikt innehåll av vitaminer, antioxidanter och omega fettsyror. Men även en hög halt av omega 7, en viktigt fettsyra som arbetar för att reparera, balansera och återfukta huden. Solroskärnsolja - återställer hudens naturligt skyddande lipider (fetter) utan att täppa till.

Artikelnummer: 109062
Ingredienser

Helianthus Annuus Hybrid Oil, Canola Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Upptäck mer som Oh Mega Oil 8 +

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.