The Ordinary
Hyaluronic Acid 2% + B5

(88 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 30 ml
Passar ihop med
The Ordinary
50 ml
Beskrivning

Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

  • pH: 6.5-7.5

  • Passar alla hudtyper

  • Fuktbindande

  • Fri från alkohol, olja, silikon och nötter

  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några droppar över ansiktet morgon och kväll före kräm.

Info!
Hyaluronsyra (HA) finns naturligt i huden, dock är dess primära funktion inte fukt. Många produkter på marknaden använder sig av HA och uttrycker dess fuktgivande egenskaper, men HA är en för stor molekyl för att penetrera huden. Den "sitter" istället på hudytan och drar till sig fukt vilket får ytan att kännas temporärt mjuk och återfuktad, för att sedan känna behovet av mer HA efter att produkten sköljts av. Formulan i denna produkt använder sig av tre olika former av HA med olika molekylvikt och tillsammans med HA-crossplymer för att erbjuda fukt på flera djup och inte bara på ytan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 54870
Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Citric Acid,Phenoxyethanol,Sodium Hyaluronate,Ethylhexylglycerin,Pentylene Glycol,Hexylene Glycol,Ethoxydiglycol,1,2-Hexanediol,Panthenol,Isoceteth-20,Ahnfeltia Concinna Extract,Propanediol,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Sodium Hyaluronate Crosspolymer,Caprylyl Glycol.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt