Konjac Sponge
Premium Baby Face Sponge

Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant :
Beskrivning

Konjac Sponge Premium Baby Face Sponge, en extra skonsam Konjac Sponge ursprungligen skapad för bebisars ömtåliga hud. Dess storlek är idealisk för både små och stora barn och hjälper till att rengöra den ömtåliga huden samt ge en avslappnande, behaglig känsla till en irriterad hud. Denna rengöringssvamp är gjord av konjak- (Konnyaku) växtrötter av högsta kvalitet och gör att du inte behöver använda några rengöringsprodukter, för en så skonsam rengöring som möjligt.

  • Ergonomisk design för att passa perfekt i handen.

  • Idealisk för rengöring i ansiktet.

  • Ca 8 x 8 cm, idealisk för både små & stora barn.

Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Rengöringskräm kan tillsättas till svampen om så önskas.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

Artikelnummer: 64511

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.