L'Occitane
Aqua Réotier

Utgått Fri frakt från 299kr
Variant : Aqua Moisture Essence
Passar ihop med
Beskrivning

Denna lätta essens med gelkonsistens är ett viktigt steg i din hudvårdsrutin. L'Occitane Aqua Réotier Moisture Prep Essence förbereder huden genom att tillföra ett inledande lager av fukt, som sedan förstärker de återfuktande egenskaperna hos Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Gel och Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Cream.

Denna återfuktande essens som är berikad med Réotier-vatten och hyaluronsyra, omvandlas till en vattenlik konsistens som omedelbart fräschar upp huden. Essensen har en utfyllande effekt på huden, som blir ordentligt återfuktad. Du får en strålande hy med en fräsch ton, som förblir återfuktad i 24 timmar.

  • Passar alla hudtyper

  • Ett extra fuktgivande steg i din hudvårdsrutin

  • Preppar huden och förstärker egenskaperna hos din fuktkräm

  • Återfuktar i 24 timmar

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera morgon och kväll på väl rengjort ansikte med lätta klappande rörelser. Undvik det ömtåliga området kring ögonen. Vänta i några sekunder så att essensen hinner absorberas fullständigt innan du applicerar din återfuktare.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 53622
Ingredienser

Glycerin,Citric Acid,Polysorbate 20,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Linalool,Sodium Hyaluronate,Sodium Benzoate,Hexyl Cinnamal,Citronellol,Sodium Hydroxide,Parfum/Fragrance,Propanediol,Aqua/Water,CARBOMER. ETHYLHEXYLGLYCERIN,CITRAL GERANIOL.

Upptäck mer som Aqua Réotier

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.