Clinique

Alla Cliniques produkter, från hudvård till makeup, är framtagen tillsammans med hudläkare och noggrant utvecklade för alla hudtyper. Cliniques produkter innehåller inga allergener, irritanter eller ämnen som på något sätt skulle kunna skada huden. Produkterna är dessutom 100% parfymfria. 

Clinique Moisture Surge

Cliniques skönhetsprodukter ger din hud det där lilla extra lyftet. Produkterna får dig att känna dig vacker samtidigt som de är vårdande och förstärker din naturliga skönhet. Med Clinique Moisture Surge får du hudvård av hög kvalitet med långtidsverkande effekt. Clinique Mascara finns i varierande utförande och den är testad av ögonläkare för att passa både känsliga ögon och bärare av kontaktlinser. Köp dina Clinique produkter hos Eleven!
 

Clinique Foundation ger ditt ansikte lyster

Clinique foundation är perfekt för dig som kräver något extra av dina skönhetsprodukter. Den slätar ut ojämnheter i huden och ger ditt ansikte extra lyster. Clinique All About Eyes är en formula speciellt framtagen för att vårda din hud runt ögonen och motverka svullnad kring ögonpartiet. Hos Eleven har du alltid fria returer om du hellre vill testa en annan produkt än den du har beställt.
 

Clinique Even Better överträffar sig själv

Clinique Even Better är en fuktgivande foundation framtagen av dermatologer som framhäver och ger din hud en naturlig färg. Produkten sitter kvar i 24 timmar och kommer i 56 olika nyanser, så att du alltid kan vara säker på att hitta något som passar just dig. Beställ Clinique Even Better redan idag - vi garanterar alltid snabb leverans för våra kunder!
 

Prova bästa Clinique Moisture Surge

Clinique Moisture Surge är en serie produkter ämnade att återfukta din hud på ett enkelt och bekvämt sätt. Moisture Surge använder sig av Auto-replenishing Technology, baserad på koffein och aloe vatten, som hjälper huden att bygga upp en eget fuktreserv och ett återfuktande system. Produkterna är kvalitetssäkrade av hudläkare för garanterat resultat och förbättring av din hud.

 

Clinique High Impact Mascara och Clinique Happy Parfym

Clinique High Impact Mascara kommer i många olika variationer. Från den vårdande High Impact Elevation, till High Impact Waterproof som tål hetta, fukt och krävande aktiviteter. Grundkvaliteten, att ge ögonfransarna en extra volym och längd, följer med vilken variant du än väljer. Clinique Happy är en parfymserie för både honom och henne. Båda serierna leker med citrusdofter, men damparfymen balanserar med kontrasterade fräscha och aktiva noter som är både mjuka och sensuella, medan Happy for Men fokuserar på citrusdoftens egna fräschhet.

 

Testa Clinique Chubby Stick om du har torra läppar

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm är ett vårdande läppbalsam som återfuktar torra läppar och gör dem mjuka och släta. Produkten är full av mango och sheasmör. Den kommer i många olika färger och nyanser, så som den lila nyansen Pudgy Peony och den rosa Curvy Candy. Om du har problem med torra läppar, då kan du testa Clinique Chubby Stick.

 

Clinique Anti Blemish är kliniskt bevisat effektiv

Clinique Anti Blemish Solutions är kliniskt testade och bevisligen effektiva för att behandla orenheter, ta bort överskottsolja och förebygga framtida utbrott. Clinique rekommenderar en tre-stegs process. Du börjar med att rengöra huden med Cleansing Foam. Sedan exfolierar du huden med Clarifying Lotion. Tills sist återfuktar du huden med Clearing Moisturizer. Clinique Anti Blemish Solutions ger en 37%-ig förbättring efter bara 3 dagar och effekten sitter i mycket längre än så.

Filtrera