Peter Thomas Roth
Glycolic Solutions Toner

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 99 kr

396 kr 495 kr

Du sparar 99 kr

396 kr 495 kr

Variant : 150 ml
Passar ihop med
Peter Thomas Roth
250 ml
Beskrivning

Peter Thomas Roth 8% Glycolic Solutions Toner är en exfolierande toner med 8% glykolsyra och trollhasselextrakt som tillsammans hjälper till att avlägsna döda hudceller och på på sätt stimulerar cellförnyelsen. Huden känns jämnare, klarare och med reducerad synlighet av porer, fina linjer och ojämn hudton. Trollhassel tar bort överflödig olja samt orenheter och smuts från hudytan, medan allantoin, kamomill och aloe vera har en rogivande effekt för att förebygga irritation.

  • Toner med 8% glykolsyra

  • Trollhassel, agerar naturlig porsammandragande

  • Förbättrar utseendet av fina linjer, porer och ojämn hudton

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera på rengjord hud med en bomullsrondell. Kan även användas på hals, dekolletage och på handryggen. Ska ej sköljas av. Använd dagligen eller vid behov.

Varning för solen: Denna produkt innehåller AHA-syra som ökar hudens känslighet för sol och eventuell solskada. Använd solskydd och begränsa solexponering medans du använder produkten samt en vecka efteråt.

Upptäck mer som Glycolic Solutions Toner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.