Sisley
Double Instant & Long-Term

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Sisley Double Instant & Long-Term

Denna mjukgörare och ultra-sköna fräscha gel ger känslan av en "andra hud", med effekt som kommer både med detsamma men även på lång sikt. Double Tenseur Instant & Long-Term jobbar på att ge huden ett lyft och en utjämnande effekt på ytan. Extrakt från havrefrö ger ett smidigt och flexibelt 3D-nät på hudens yta som jämnar ut och ger en omedelbar känsla av att huden lyfts. Samtidigt har kombinationen av extrakt av ratania och citron en uppstramande och utjämnande effekt på hudstrukturen.

Allt eftersom dagarna går stärker den kraftfulla kombinationen av växtbaserade aktiva ingredienser, jordmandelextrakt och bomullsfröextrakt, dermis (hudens mellersta lager) struktur. Ansiktet blir omedelbart fastare, ansiktsdragen ser ut att få ett lyft och trötthetstecknen reduceras.

  • Lätt & fräsch gel

  • Verkar både på kort- och lång sikt

  • Uppstramande & utjämnande

  • Växtbaserade aktiva ingredienser

Innehåll: 30 ml

Användning

Double Tenseur Instant & Long-Term kan användas över din vanliga hudvård, men också som en primer, touch-up över makeup, eller på kvällen för en riktigt skönhetsboost!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product