Sisley
Double Instant & Long-Term

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Sisley Double Instant & Long-Term

Denna mjukgörare och ultra-sköna fräscha gel ger känslan av en "andra hud", med effekt som kommer både med detsamma men även på lång sikt. Double Tenseur Instant & Long-Term jobbar på att ge huden ett lyft och en utjämnande effekt på ytan. Extrakt från havrefrö ger ett smidigt och flexibelt 3D-nät på hudens yta som jämnar ut och ger en omedelbar känsla av att huden lyfts. Samtidigt har kombinationen av extrakt av ratania och citron en uppstramande och utjämnande effekt på hudstrukturen.

Allt eftersom dagarna går stärker den kraftfulla kombinationen av växtbaserade aktiva ingredienser, jordmandelextrakt och bomullsfröextrakt, dermis (hudens mellersta lager) struktur. Ansiktet blir omedelbart fastare, ansiktsdragen ser ut att få ett lyft och trötthetstecknen reduceras.

  • Lätt & fräsch gel

  • Verkar både på kort- och lång sikt

  • Uppstramande & utjämnande

  • Växtbaserade aktiva ingredienser

Innehåll: 30 ml

Användning

Double Tenseur Instant & Long-Term kan användas över din vanliga hudvård, men också som en primer, touch-up över makeup, eller på kvällen för en riktigt skönhetsboost!

Upptäck mer som Double Instant & Long-Term

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt