Sisley
Supremÿa Baume

I lager Fri frakt Redo att skickas
6679 kr 6679
6679 kr 6679
Variant :
Beskrivning

Supremÿa Baume är en överlägsen anti-age-produkt för natten, speciellt framtagen för att möta behoven hos en torr till väldigt torr hud som är uttorkad på grund av miljöfaktorer eller bristande vård. Krämen har en behagligt fyllig och fast konsistens och är lätt att applicera på huden.

Produktens nyckelingrediens är Sisleys patenterade* Phyto-Complex LC12 (föryngrande koncentrat med 12 timmars verkan): en kraftfull kombination av fyra växtbaserade aktiva ingredienser som arbetar på natten, då cellförnyelsen är som mest aktiv, för att ge huden ett synbart föryngrat utseende.

Supremÿa Baume innehåller ett intensivt närande komplex som återuppbygger och förfinar huden (hasselnötsolja, kokumsmör, macadamiaolja). En unik sammansättning som tillför viktiga lipider med djupgående verkan och gör att huden känns behaglig, sund och förnyad. Natt efter natt förfinas och förbereds huden inför nästa dag.

  • Cellförnyelse

  • Växtbaserade aktiva ingredienser

  • Kraftfull anti-age

  • Passar en torr till väldigt torr hud

*patentsökt

Innehåll: 50 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.