By Terry
Detoxilyn City Essence

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 119 kr

676 kr 795 kr

Du sparar 119 kr

676 kr 795 kr

Variant : 130 ml
Beskrivning

By Terry Detoxilyn City Essence

Produkten som kommer att förändra din hudvårdsrutin!
By Terry Detoxilyn City Essence ser ut- och känns som en toner men har effekten av ett djupverkande serum. Full av aktiva ingredienser som detoxar, återfuktar och ger energi är denna uppfräschande essence det perfekta skyddet för en hud som får utstå den dagliga stressen av en urban livsstil.

Detoxilyn City Essence är berikad med urceller från Rostalpros med ett essentiellt mineralkomplex för att bevara hudens fundamentala funktioner med antioxidativa- och syresättande egenskaper. Den avancerade formulan neutraliserar förorenade partiklar och för bort orenheter för en djuprengörande och uppiggande effekt. Huden lämnas återfuktad, fräsch, full av energi och optimalt förberedd för efterföljande produkter.

  • Skyddande essence, perfekt för en urban livsstil
  • Rik på antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och förtida hudåldrande
  • Ger huden energi, lyster samt boostar med fukt

Innehåll: 130 ml

Användning

Applicera morgon och kväll på rengjord hud, efter toner men innan serum och fuktighetskräm. Klappa varsamt in produkten i huden med hjälp av dina handflator.

Om Detoxilyn

Medan stadslivet har sina fördelar kan det också medföra många nackdelar för din hud - huden ser tröttut, får tilltäppta porer, finnar och blemmor. Huden kan också åldras i förtid samt kännas uttorkad och stram.Toxiner, smog, miljöföroreningar, stress på arbetsplatsen, dåliga livsstilsval och för lite sömn; allt kan på sikt ha en negativ påverkan på huden.

Därför har By Terrys forskare undersökt hur toxiner påverkar den unga, friska huden och utvecklat ett my-cket effektivt sätt att bekämpa dem. Med högpresterande formuleringar och lyxiga texturer är By Terrys CELLULAROSE® DETOXILYN hudvårdsrutinl utformad för att förebygga effekterna av toxiner.

Produkterna stimulerar epidermis (överhudens) naturliga försvarsmekanismer för att säkerställa optimal funktion och hälsa. Hemligheten ligger i stamceller från Alpine Rose (Rostalprosen) som är en blomma som växer högt uppe i bergen i Alperna. Alpine Rose hjälper till att upprätthålla egenskaperna hos hudens stamceller och skydda cellerna mot UV-stress. Den skyddar även epidermis genom att neutralisera fria radikaler.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.