Björk & Berries

Björk & Berries är ett svenskt varumärke som tillverkar produkter baserade på naturliga och ekologiska ingredienser. Inspirationen kommer ifrån skogen, både när det gäller dofter och innehåll. Upplev essensen av den svenska naturen med dess helande växter som använts inom traditionell hudvård genom århundraden. Gör dig bekant med deras produkter genom att prova exempelvis Björk & Berries White Forrest, en handtvål med björkextrakt som rengör, återfuktar och skyddar huden samtidigt som den sprider en förtrollande doft av vinterskog.

Björk & Berries Extract Moisturiser ger din hud mjukhet och lyster

Ge ditt ansikte extra omvårdnad med Björk & Berries Firming Hydra Mask där den vita leran rengör och återfuktar huden, och extrakt av ringblomma blandat med eteriska oljor lugnar huden och minskar fina linjer. Avsluta behandlingen med Björk & Berries Extract Moisturiser, en lätt fuktighetskräm fylld med vitaminer och extrakt från bok, som ger din hud återfuktning och extra lyster.

Björk & Berries Dark Rain ger dig doften av höst

Upptäck serien Björk & Berries Dark Rain med en doft av skog och citrus. Björk kombinerat med hassel mjukgör din hud på djupet och lugnar irriterad hud. Doften är inspirerad av höstens första regn som möter sommarvarm mark, en sensuell, djup doft som ger en försmak av höst fastän sommaren fortfarande dröjer sig kvar.Tänd doftljus i serien Björk & Berries Dark Rain i ditt hem och skapa den mysiga sensommarkänslan när dagarna blir kortare.

Björk & Berries erbjuder dig veganska, ekologiska och närproducerade hudvårdsprodukter

Björk & Berries använder minimalt med ingredienser för att ge dig en maximal upplevelse av din hudvård. Alla produkter är veganska och producerade i Sverige, och innehåller naturliga och ekologiska ingredienser av högsta kvalitet. Ingen utfyllnad med onödiga, onaturliga komponenter sker i tillverkningen. Konsistens, doft och effektivitet är lika viktiga som att produktionen påverkar miljön så lite som möjligt.

Björk & Berries Never Spring ger dig doften av vår

Serien Björk & Berries Never Spring är inspirerad av längtan till våren, och för med sig en frisk doft av citron och cederträ. Gör din kropp vårfin med mjukgörande och närande produkter berikade med ekologisk havtorn och björk. Björk & Berries Never Spring Shimmering Body Oil är en kroppsolja som absorberas snabbt och innehåller skimrande mineraler som ger din hud spänst och en underbar varm, glödande ton. Passa på att beställa doftljus för att ge en frisk vårkänsla till ditt hem, du har alltid fri frakt, fria returer och snabb leverans.

Björk & Berries Birch Recovery Face Oil ger snabb återfuktning

Känns huden trött och torr? Med Björk & Berries Birch Recovery Face Oil återfuktas huden och får tillbaka sin spänst och lyster. Gurkört, extrakt från björklöv och jojobaolja ingår i Björk & Berries Birch Recovery Face Oil, tillsammans med den härliga doften av frisk skog. På ett ögonblick är din hud lika friskt rosig som efter en skogspromenad.

Lokalproducerad, ekologisk hudvård hos Björk & Berries Högbo Bruk

Hos Björk & Berries Högbo bruk hittar du lokalproducerade, högkvalitativa hudvårdsprodukter. Gamla traditioner kombineras med modern teknologi för att få fram det bästa naturen kan erbjuda din hud. Varumärket hittar sin inspiration i naturen och allt började med handplockade löv och bär som användes enligt gamla recept. När du besöker Björk & Berries Högbo bruk hittar du förutom en butik med företagets produkter också ett parfymmuseum och du har också möjlighet att prova på att tillverka din egen tvål.

Björk & Berries Rescue Cream - SOS för din hud

Björk & Berries Rescue Cream hjälper din hud när den är i nöd. Havre, både i form av extrakt och olja, är den huvudsakliga komponenten i denna hudkräm. Extraktet förebygger åldrande och har en positiv effekt på hudens collagen samtidigt som oljan ger djup återfuktning och hjälper huden att återfå sitt naturliga skydd. Probiotika stimulerar hudcellernas syreupptagningen och reducerar stress.

Filtrera