-15%
rabatt

Zlatan Ibrahimovic Parfums
Zlatan Sport Tattoo Enhancer

Ej i lager Fri frakt

Du sparar 22 kr

127 kr 149 kr

127

Du sparar 22 kr

127 kr 149 kr

127
Variant :
Beskrivning

Zlatan Sport Tattoo Enhancer är en högkvalitativ kroppslotion designad att framhäva och skydda dina tatueringar. Självklart passar denna lotion även bra till de som inte har tatueringar. Formulan tas snabb upp av huden och innehåller fuktbindare och oljor från solros och shea samt vitamin E som skyddar och bevarar huden.

  • Passar alla hudtyper, även känslig hud

Innehåll: 150 ml

Om Zlatan Sport

Denna kompletta grooming-serie är tillverkad och designad i Sverige och består av nio produkter som är framtagna för att ge energi som både känns och syns.

Serien innehåller rengörande och återfuktande produkter för kropp och ansikte, två deodoranter, ett hårvax, ett läppbalsam, och på Zlatans eget initiativ även en Tattoo Enhancer som är en innovativ typ av bodylotion som med extra tillsatta oljor ger den tatueringar extra fin lyster.

För att göra den dagliga rutinen komplett finns dessutom en fräsch och sportig EdT med noter av frisk citrus, ingefära och pepparmint på en bas av träiga och marina toner.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.