Recipe for men
Beard Elixir

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
165 kr
165 kr
Variant : 25 ml
Beskrivning

En kliande skäggbotten, och ett ovårdat skägg tycker vi hör till Vikingatiden - Recipe for Men Beard Elixir hjälper till att reducera dessa problem! Beard Elixir är en universalprodukt som med en ljuvlig blandning av extrakt och oljor svalkar och reducerar irritation, och ger snygg, groomad look.

Beard Elixir innehåller även citrongräs och vegetabiliska oljor som hjälper till att göra skägget mjukt för att du lättare ska kunna kamma igenom det, samt ger en snygg glans med en naturlig finish. Rodnad och klåda reducerar med hjälp av ceder och havtornsextrakt samtidigt som svamphämmande oljor förebygger skäggmjäll. Resultatet är att ditt skägg blir mer lätthanterligt, får en snyggare look och den kliande känslan reduceras - för ett snyggt, välmående skägg!

Specifikationer:
  • Reducerar rodnad & klåda i skägget.

  • Mjukgör skägget.

  • Ger en snyggare look & lätthanterlig känsla.

  • Gör det lättare att kamma igenom.

Beard Elixir är framtaget av Recipe for Men tillsammans med Barber Big T som driver Royal Barbershop!

Användning

Rengör ansiktet och skägget. Ta några droppar av Beard Elixir och gnugga mellan handflatorna, massera sedan noga in i skägg och skäggbotten.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.