Nivea
Menmalist Liquid Shave Cream

(1 Recensioner)
Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
53 kr Rek. pris 69 kr
53 kr Rek. pris 69 kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

•Rakkräm med endast 10 ingredienser •Mjukar upp skägget - för en bekväm och icke-irriterande rakning •94% naturligt utvunna ingredienser •Flaska av 100% återvunnet material, exkl. pump & etikett •Vegansk formula - fri från animaliska ingredienser
MENMALIST Face Cream innehåller endast 10 ingredienser som tillsammans lugnar hudirritation och återfuktar huden i 24 timmar. Den lätta formulan absorberas snabbt, är icke-klibbig och kan även appliceras i skägget. Speciellt utvecklad för känslig hud. Denna ansiktskräm är snäll mot både hud och natur med 98% naturligt utvunna ingredienser och 99% biologiskt nedbrytbar formula*. Ytterförpackningen i kartong är gjord av 90% återvunnet material och tuben är återvinningsbar. Dermatologiskt testad. MENMALIST Face Cream är allt du behöver för en välvårdad look och hudkomfort. Applicera ansiktskrämen generöst på ansikte, skägg och hals. Undvik kontakt med ögonen. Utforska nu! *enligt OECD eller likvärdig metod. Alla NIVEAs produkter är utvecklade i samråd med forskare och tillsammans med över 100 års erfarenhet erbjuder NIVEA produkter som är både effektiva och säkra för din hud.

Artikelnummer: 104716
Ingredienser

Aqua,Myristic Acid,Glycerin,Stearic Acid,Potassium Hydroxide,Hydroxyethylcellulose,Disodium Phosphate,Sodium Phosphate,Citric Acid,Parfum

Dosering & Användning

Ta en liten mängd i våta händer och löddra upp. Massera försiktigt på vått ansikte. Raka med mjuka drag. Skölj av med ljummet vatten.

Upptäck mer som Menmalist Liquid Shave Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt