Blithe
Blue Zone Marine Intensive Mask Sea Cucumber

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
59 kr
59 kr
Variant : 1 st
Beskrivning

En sheetmask dränkt i en cocktail av marina extrakt utvunnet från vattnet runt Jeju, en idyllisk, orörd ö som man kallar för Sydkoreas Hawaii. Extrakten i Intensive Mask Sea Cucumber innefattar bl.a. sjögurka och havspåsklilja som tillsammans verkar för att klarna upp huden och verka utjämnande på hudtonen samtidigt som de reducerar inflammation. Sjögurka brukar kallas för "havets ingefära" och innehåller mängder med taurine och saponin som verkar anti-oxidativt och ger en skyddande effekt. Masken innehåller även B3- och C-vitamin som både verkar uppljusande. Resultatet blir en jämnare hudton med en strålande lyster.

  • Fokus: Lyster & uppljusande

  • Sheetmask

Användning

Applicera masken efter rengöring och låt den verka i 15-20 minuter. Ta försiktigt bort masken och låt resterande essence sjunka in i av huden genom att försiktigt klappa in den för att maximera absorptionen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Carbomer,Xanthan Gum,Disodium EDTA,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Water,1,2-Hexanediol,Niacinamide,Allantoin,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Sea Cucumber Extract,Ethyl Ascorbyl ether,Pancratium maritimum (Sea Daffodil) Extract.

Upptäck mer som Blue Zone Marine Intensive Mask Sea Cucumber

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product