MISSHA
M Signature Real Complete BB Cream SPF25/PA++

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : No.23 Natural Yellow Beige 20 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

M Signature Real Complete BB Cream jämnar ut utseendet av ojämnheter på hudens yta och lämnar en mjuk och naturlig finish. Samtidigt som den ger en försiktig täckning behandlar den också fläckar och imperfektioner med antioxidanter och ingredienser som verkar åldersförebyggande såväl som hudföryngrande. M Signature Real Complete BB Cream SPF25 PA++ är hypoallergen, fri från parabener, mineralolja, alkohol, GMO, triclosan och bensofenon vilket gör den perfekt för känslig eller orolig hud.Formuleras med gingkovatten, ett botaniskt komplex med 50 naturliga extrakt och ett specialiserat peptidkomplex som ger riklig fukt och näring till huden.

 • Hudbehandling
  Hudvänliga lipider och aminosyrakomplexa peptider förstärker hudens naturliga fuktighetsgivande faktor genom att återställa sin naturliga balans

 • Perfekt 12-timmars täckning
  Konstruerad med en mikro-multi-slipningsteknik för att skapa superfina partiklar som arbetar hudutjämnande med botaniska ingredienser för lätt, långvarig täckning i upp till 12 timmar.

 • Mild Formula
  Hypoallergen och fri från parabener, mineralolja, GMO, Triclosan, bensofenon och alkoholer. Den innehåller också en organisk naturläkningskomplex certifierad av ECO-Cert.

 • Fuktgivande
  Innehåller ett hudregenererande peptidkomplex, hudlindrande Gingko Leaf Water som är rikt på antioxidanter och ett botaniskt komplex för intensiv fukt och näring.

 • Nyans: No.23 Natural Yellow Beige

 

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.