Hudvård

Solprodukter

Vi har ett brett sortiment av solprodukter som både skyddar och vårdar huden. Du hittar allt från olika typer av solskydd och solkrämer till after sun-produkter som verkar svalkande och återfuktande på en solbadad hud. Välj mellan solkräm, lotion, spray eller skyddande olja. Vi erbjuder SPF för kroppen, ansiktet och solspray för håret.

Solskydd och Aftersun

Viktigt är att alltid använda SPF när du vistas i solen för att undvika brännskador och andra solskador som kan göra att huden åldras i förtid – eller i värsta fall vara skadligt. Efter solbad rekommenderar vi att du använder after sun, som ofta innehåller aloe vera eller andra ingredienser med lugnande och reparerande egenskaper som din hud kan behöva för att undvika irritation eller bränna efter att du har solat.

BUS – för en fin solbränna, utan sol

För dig som vill ge huden en sund och gyllene färg utan solens hjälp rekommenderar vi våra brun-utan-sol-produkter. BUS, som det även kallas, gör att du enkelt kan bättra på din solbruna hud under sommaren eller ge huden en fräsch brun nyans även under vinterhalvåret.

Filtrera