Hudvård

Brun utan Sol (BUS)

Brun utan sol är produkten för en fräsch och solkysst hud året om. Tack vare brun utan sol- eller bronzing-krämer, så får du dessutom en snygg färg på hud och ansikte utan att exponera din hud för solen strålar. BUS kan användas året om, och är enkelt att använda sig utav. För att få till en perfekt grund till en perfekt solbränna med hjälp av BUS är första steget alltid att skrubba huden med en kroppsskrubb - på så sätt avlägsnar du döda hudceller och ojämnheter i det översta hudlagret som annars kan göra din BUS-färg ojämn. Steg två är att tillföra ordentligt med fukt till huden, detta då nästkommande brun-utan-sol-produkt ska fästa bättre på huden.

En fuktgivande och mjukgörande kroppskräm är alltså en del utav själva grunden för en snygg bränna, och kom ihåg att återfukta extra ordentligt där man ofta är lite torrare och färgen kan gripa tag extra mycket, så som knogar, armbågar och knän. När huden är slät, mjuk och återfuktad är det enklare att applicera en brun utan sol som får ett jämnt och fint resultat. Dessutom fäster färgen bättre, och sitter därför längre.

Hos oss hittar du olika typer av brun utan sol-produkter: välj mellan BUS-servetter, gel, kräm och spray från märken som St. Tropez, Cocoa Brown, Marc Inbane, Clarins och Vita Liberata. Dyk in i vårat härliga sortiment utav BUS och hitta din favorit redan idag!

Så applicerar du Brun utan Sol på bästa sätt

  • Exfoliera huden noggrant: en nyskrubbad hud utgör en ren och fräsch bas för perfekt, jämn applicering och brun utan sol-färg.
  • Återfukta huden: smörj in med en fuktgivande kroppskräm för att behandla torra hudpartier som riskerar att göra resultatet ojämnt eller fläckigt.
  • Tvätta händerna direkt efter applicering så inte händerna blir fläckiga.
Filtrera