Bondi Sands
Pure Self Tan Drops

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 56 kr

223 kr 279 kr

Du sparar 56 kr

223 kr 279 kr

Variant : 40 ml
Beskrivning

Upplev ett djupt, gyllene glow på bara 6–8 timmar med Bondi Sands uppbyggbara Pure Self Tanning Drops för ett skräddarsytt resultat. Dropsen är icke portilltäppande och lämpliga för alla hudtoner. De kan blandas med din dagliga fuktkräm för enkel applicering, där varje droppe ökar djupt i din solbruna färg. För bästa resultat, applicera på ren och torr hud. Tvätta händerna noggrant efter användning. Passar alla hudtoner och hudtyper.

Pure är förpackad i 100% återvinningsbara förpackningar för att begränsa ytterligare påverkan på vår miljö. Med sin transparanta formula kombinerar Bondi Sands sin omtalade effekt av gyllene lyster tillsammans med aktiva hudvårdande ingredienser; återfuktande hyaluronsyra, lystergivande C-vitamin och reparerande E-vitamin. 

Upptäck mer som Pure Self Tan Drops

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.