Swiss Clinic
Self-Tanning Treatment

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
-40% product.discountbadge
Variant :
Beskrivning

Swiss Clinic Self-Tanning Treatment

Swiss Clinic Self-Tanning Treatment är framtagen för att skapa den perfekta strålande solbrännan, utan sol. Oavsett årstid kan du få en jämn, hälsosam glow samtidigt som huden återfuktas och hudbarriären stärks. En enkel tvåstegs-behandling som verkar dygnet runt, gör magi för huden och ger dig en fläckfri solkysst hud, med en ljus eller mörk nyans beroende på hur mycket olja du använder.

Behandlingen består av två produkter; Self-Tan Drops och Hydrating Self-Tan Pads - den perfekta tvåstegsrutinen för en hälsosam solbränna. Rutinen startar på morgonen med Self-Tan Drops som ska appliceras på rengjord hud, antingen direkt på huden eller blandad i din dagkräm/solskydd.

Det andra steget i behandlingen utförs som sista del av din kvällsrutin. Applicera försiktigt och jämnt en Self-Tan Pad i ansiktet och nacken. Formulan i produkten fortsätter att vårda och utveckla din solbränna och glow medan du sover. Den är återfuktande, har en fräsch doft och färgar inte av sig.

  • "Pillow proof" - Riskfritt för dina kläder och kudde
  • Fräsch doft och ger en jämn och hälsosam solbränna med effekt dygnet runt
  • Stegvis behandling för en skräddarsydd solbränna till önskad skala
  • Snabba och långvariga resultat

Användning

Morgonrutin:Addera ett par droppar Self-Tan Drops till din dagkräm eller solskydd (SPF 30 är Swiss Clinic's rekommendation för ansikte och nacke) eller applicera direkt på rengjord hud.
Kvällsrutin:Rengör din hud med Micellar Cleansing Gel och applicera sedan försiktigt en Self-Tan Pad på huden med cirkulära rörelser. Detta kommer återfukta din hud samtidigt som din solbränna förbättras och vårdas hela natten.

TIPS! Öka antalet Self-Tan Pads i behandlingen successivt för att förbättra resultatet.

Artikelnummer: 74241

Upptäck mer som Self-Tanning Treatment

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt