Cocoa Brown
Chocolate Whip

Utgått Fri frakt
Variant : Oil-Free Body Moisturiser 200 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Denna ljuvliga brun-utan-sol är fri från olja vilket gör att du får en solkysst hy som långsamt och jämnt blir svagare, som en vanlig solbränna. Denna ljuvliga fuktighetskräm ger näring till huden, och ger en perfekt Cocoa Brown-bränna!

Cocoa Brown Chocolate Whip Oil-Free Body Moisturiser innehåller flera härliga ingredienser som gör den vänlig för även problemhy då den återfuktar och gör så att porerna blir rena och klara. Den hjälper även till att skydda huden mot olika miljöfaktorer, och tack vare vitamin E hjälper den även till att reducera synbarheten av ålderstecken.

Innehåll: 200 ml

Specifikationer

  • Vinnare U Magazine Beauty Awards 2014 - ''Best Tan Extender''.

  • Söt doft av Tahitian Gardenia med inslag av kakao.

Användning

Exfoliera din hud för bästa effekt. Applicera först på områden såsom händer, armbågar, fötter och andra torra områden för en så jämn applicering som möjligt. Applicera sedan jämnt över hela kroppen, och fortsätt sedan att applicera dagligen för bästa resultat.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product