Cocoa Brown
Chocolate Whip

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : Oil-Free Body Moisturiser 200 ml
Beskrivning

Denna ljuvliga brun-utan-sol utan olja vilket gör att du får en solkysst hy som långsamt och jämnt blir svagare, som en vanlig solbränna. Denna ljuvliga fuktighetskräm ger näring till huden, och ger en perfekt Cocoa Brown-bränna!

Cocoa Brown Chocolate Whip Oil-Free Body Moisturiser innehåller flera härliga ingredienser som gör den vänlig för även problemhy då den återfuktar och gör så att porerna blir rena och klara. Den hjälper även till att skydda huden mot olika miljöfaktorer, och tack vare vitamin E hjälper den även till att reducera synbarheten av ålderstecken.

Innehåll: 200 ml

Specifikationer

  • Vinnare U Magazine Beauty Awards 2014 - ''Best Tan Extender''.

  • Söt doft av Tahitian Gardenia med inslag av kakao.

Artikelnummer: 25900
Användning

Exfoliera din hud för bästa effekt. Applicera först på områden såsom händer, armbågar, fötter och andra torra områden för en så jämn applicering som möjligt. Applicera sedan jämnt över hela kroppen, och fortsätt sedan att applicera dagligen för bästa resultat.

Upptäck mer som Chocolate Whip

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt