Cocoa Brown
Fresh Start Eraser

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Self Tan Eraser 200 ml
Beskrivning

Cocoa Brown Fresh Start Eraser hjälper till att ta bort din brun-utan-sol med enkelhet. På bara fem minuter avlägsnar den alla spår av din brun-utan-sol med hjälp av dess revolutionerande formula. Den gör din hud fräsch, ren och redo för nästa applicering av din brun-utan-sol-produkt.

Cocoa Brown Fresh Start Eraser har en snabbverkande formula som är effektiv, samtidigt som den är skonsam även mot en känslig hud. Formulan är fuktgivande och lämnar huden silkeslen. Idealisk att använda om du fått oönskade streck i din brun-utan-sol-bränna, eller helt enkelt vill börja om på nytt.

  • Tar bort brun-utan-sol på fem minuter

  • Skonsam även mot känslig hud

  • Effektiv, snabbverkande formula

  • Fräsch mousse-formula

Innehåll: 200 ml

Användning:

Idealisk att använda 3-4 dagar efter du applicerat brun-utan-sol. Pumpa ut moussen i handflatan och applicera på torr hud. Låt verka i minst 5 minuter och duscha sedan i varmt vatten, använd en blöt handduk för att avlägsna din brun-utan-sol.

Upptäck mer som Fresh Start Eraser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.