James Read
Tan Accelerator Face & Body

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

James Read Tan Accelerator Face & Body

Tan Accelerator är formulerad för att trigga igång hudens naturliga färgprocess och påskynda utvecklingen av den naturliga färgen vilket gör den mer intensiv och får en förlängd hållbarhet. Med en noggrann föreberedelse och efterbehandling av huden kan du få en ännu längre hållbarhet på resultatet och bevara huden mjuk och smidig.

Med sin lätta formula intensifierar och förlänger gelen din färg både om den är naturlig eller skapad av brun-utan-sol. Används med fördel före eller efter varje solning eller brun-utan-sol-applicering.

Användning

Exfoliera huden innan användning för att få en jämnare yta. Används med fördel före eller efter varje solning eller brun-utan-sol-applicering. Tvätta händerna efter applicering. Tänk på att använda SPF när du vistas i solen.

Upptäck mer som Tan Accelerator Face & Body

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.