St Moriz Advanced Pro
5in1 Tanning Mousse Medium

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
169 kr
169 kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

St Moriz Advanced Pro 5-in-1 Tanning Mousse ger lyster, är ljusreflekterande och återfuktande. Formulan är även mjukgörande och ger en långvarig färg på huden. Moussen doftar gott och känns skön på huden vid applicering.

  • Passar alla hudtyper, även känslig hy

  • Väldoftande brun utan sol

  • Lystergivande och återfuktande

Innehåll: 200 ml

Användning

Börja med att exfoliera med ST. MORIZ exfolierande hudprimer (gärna en dag innan) och återfukta torra hudområden (knän, fötter, armbågar och fotleder) med ST. MORIZ fuktgivande färgförhöjare och låt torka.Använd alltid en appliceringsvante eller handskar för att undvika fläckar i handflatorna.

Skaka flaskan väl före användning och applicera sedan en liten mängd mousse på en appliceringsvante och arbeta in med en cirkelrörelser på kroppen och i ansiktet.

Undvik fläckar/ränder på knän och armbågar genom att böja dessa områden under appliceringen.Den solbruna färgen utvecklas under 4-6 timmar. Undvik under den här tiden att komma i kontakt med vatten, att svettas eller applicera andra produkter på huden. Därefter duschar du bort överloppsfärgen med ljummet vatten. Undvik att använda tvål, duschgel eller schampo vid avsköljningen.

Tvätta alltid händerna efter du applicerat brun-utan-sol. Undvik kontakt med kläder och textil innan produkten torkat ordentligt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.