St. Tropez
Self Tan

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 54 kr

305 kr 359 kr

Du sparar 54 kr

305 kr 359 kr

Variant : Bronzing Spray 200 ml
Beskrivning

Denna spray ger en superjämn och ultramjuk naturlig solbränd nyans. Den är berikad med mjukgörande Aloe Vera och med en färg som varar länge får du en perfekt, naturligt solbränd look på ett ögonblick. Med 360° teknologi kan du spraya från alla håll och exempelvis hålla flaskan upp-och-ner när du sprayar ryggen. Dess innovativa doftteknologi "Aromaguard" ger en subtil, uppfriskande doft och eliminerar den klassiska brun-utan-sol-doften med minst 70 %.

St. Tropez Self Tan Bronzing Spray har en brun färg, vilket hjälper dig att säkerställa att den blir jämnt applicerad och slutresultatet perfekt!

  • Passar alla hudtyper.

Innhehåll: 200 ml

Användning

Använd ett par gånger i veckan för att bibehålla resultat. Rengör först huden gärna med peeling. Applicera hudlotion på torra områden som armbågar. Håll flaskan ca 20 till 30 cm från huden och spraya från topp till tå. Blanda ut med handen eller St. Tropez Tan Optimiser Tan Applicator Mitt, om det behövs för att uppnå en jämn färg. Vänta ett tag för att låta sprayen torka innan du klär på dig. Tvätta händerna noga direkt efter applicering. Undvik läpparna, ögonbrynen och hårlinjer. Undvik även att få på känslig, irriterad hud eller sår.

Upptäck mer som Self Tan

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product