Clarins
Liquid Bronze Self Tanning

(5 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
305 kr
305 kr
Variant : 125 ml
Beskrivning

För ansikte och dekolletage! Ett nytt lätt sätt att applicera en brun-utan-solprodukt. Liquid Bronze är lika fräsch som vatten och lika mild som mjölk samt har en delikat doft. Den appliceras med en bomullstuss och ger en oerhört naturlig och vacker färg full av lyster, även till de mest ljusa hudtyper hela året om.

  • Ger ett ytterst naturligt resultat, och en vacker solbränna på bara ett par timmar.

  • Ger ett perfekt, jämnt resultat.

  • Du kan förstärka eller bibehålla den vackra färgen genom att återapplicera så ofta du önskar.

  • Gör huden mjuk, återfuktad och skyddar mot fria radikaler.

Innehåll: 125 ml

Användning

För ett ännu mer strålande och jämnt resultat, exfoliera huden kvällen före (med Gentle Facial Peeling eller Gentle Exfoliating Refiner för ansiktet och Body Scrub, Eau Dynamisante Foaming Body Exfoliator, Relaxing eller Toning Body Polisher för kroppen). Applicera en liten mängd med lätta strykande rörelser, undvik alltid ögonbrynen och hårlinjen. Applicera varsamt en ytterst liten mängd på armbågar, knän och hälar och torka sedan försiktigt med en pappersnäsduk på dessa områden. Tvätta händerna och naglarna noggrant efter applicering. Vänta ett par minuter med påklädningen.

Upptäck mer som Liquid Bronze Self Tanning

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt