Så väljer du rätt mascara från Lancôme

2021-10-14

Att välja rätt mascara kan kännas som en djungel. Här går vi igenom allt du behöver veta för att hitta den perfekta mascaran för just dig!

Längd, volym, separation, definition, färg och form. En mascara kan ha många olika egenskaper och det kan vara svårt att urskilja vad dessa faktiskt ger för effekt. Lancôme erbjuder ett brett spann av mascaror, bland annat från sin populära Hypnôse-serie. Här går vi igenom de olika varianterna, hur de skiljer sig åt och vad som gör dem så bra – vilken mascara passar dig? 

För dig som vill framhäva dina ögon till det yttersta

Lancôme tog fram sin första Hypnôse-mascara redan 2004. Den blev snabbt en storfavorit världen över och har sålts i flera miljoner exemplar sedan dess. Mascaran har en fjäderlätt formula som ger extrem volym utan att klumpa sig och har en gummiborste som kommer åt varje frans för en jämn applicering. Den här mascaran är ett säkert kort för dig som vill ha för långa, fylliga fransar och en intensiv blick. Passar både långa och korta fransar.

För dig som vill ha längd, separation och ett naturligt resultat 

För dig som vill ha ett naturligt resultat rekommenderar vi Définicils Length Mascara. Den här mascaran fokuserar på att definiera och separera dina fransar och ger en touch av volym. En perfekt “vardagsmascara” när man vill piffa upp sig men inte bära för mycket smink. Mascaran är även oftalmologiskt testad vilket betyder att den passar dig som är känslig, allergisk eller bär kontaktlinser.

För dig som vill ha långa och tjocka ögonfransar

För dig som drömmer om riktigt långa, tjocka och dockliknande fransar presenterar vi Doll Eyes Mascara. Mascaran har en unik kon-formad borste som bygger upp volym och skapar perfekt böjda fransar. Den här mascaran ger nästintill samma effekt som ett par lösögonfransar – endast med dina egna, naturliga fransar!

För dig som vill ha maxad volym från rot till topp

Grandiôse Extrême Mascara ger dig maxad volym från rot till topp. Den har en unikt utformad design för att få tag i varje fransrot och ge en perfekt mängd färg och volym. Mascaran är intensivt svart och håller sig på plats i hela 24 timmar. En perfekt mascara att använda till en snygg kvällssminkning! 

För dig som vill lyfta och fånga varje enskild frans

Upplever du ofta att din mascara klumpar sig? Då ska du prova Lash Idôle som fokuserar på att separera och fånga varje enskild frans. Dina fransar får ett otroligt lyft med en härlig böj. Mascaran har en lätt formula som inte tynger ner, och passar perfekt för dig som vill ha ett effektfullt men naturligt resultat.