Så kombinerar du nyheterna från The Ordinary

2019-01-09

The Ordinary har gjort sig kända för starka syror, potenta produkter, enkla förpackningar och otroliga priser. Nu släpper märket flera härliga nyheter. Spana hela utbudet och hitta rätt produkt för just dig!

Nyfiken på hur du kan kombinera nyheterna från The Ordinary med andra produkter från märket? För att hjälpa dig på traven har vi gjort en guide över vilka produkter som passar med vilka.

blog-the-ordinary-1-2000x1125.jpg

The Ordinary Mandelic Acid

Innehåller AHA-syra och hyaluronsyra och ger en ytlig exfoliering som är mildare än andra alfahydoxisyror.
För vem: Passar dig som har känslig hy eftersom mandelsyra har har större molekyler så att den penetrerar huden långsammare, vilket gör den väldigt mild.
Använd när: På kvällen eftersom den innehåller syra som gör huden känslig för solljus.
Kombinera med de här produkterna:
På kvällen: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA som är en fuktkräm som kapslar in fukten. Även den passar bra för känslig hy.
På morgonen: Skippa The Ordinary Mandelic Acid på morgonen och använd bara The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA som återfuktar på djupet och är perfekt om man använder en peelande produkt på kvällen.

blog-the-ordinary-2-2000x1125.jpg

The Ordinary Marine Hyaluronics

Ultralätt fuktgivande serum som innehåller lättviktiga marina fuktkällor som binder vatten likt hyaluronsyra men är lättare i konsistens och känsla.
För vem: Dig med kombinerad hud som lutar åt det fetare hållet.
Använd när: På dagen.
Kombinera med de här produkterna:
På morgonen: Fuktkrämen The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA.
På kvällen: Skippa The Ordinary Marine Hyaluronics på kvällen och satsa på The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution som innehåller BHA-syra som hjälper till att reducera- och förebygga orenheter. Använd också gärna The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

blog-the-ordinary-3-2000x1125.jpg

The Ordinary "B" Oil

Innehåller en renad form av lösta mikroalger i en blandning av squalane och oljor av marula, argan, baobab, pataua, paranöt, inca inchi, nyponfrö och borage. Den främjar ett hälsosamt hudförsvar, förbättrar lyster, tar hand om fria radikaler och hjälper till att bibehålla hudens naturliga balans.
För vem: Alla! Eftersom den innehåller fukt och antioxidanter som passar alla oavsett ålder och hudtyp. Använd när: Kan användas både morgon och kväll.
Kombinera med de här produkterna:
På morgonen: The Ordinary Marine Hyaluronics som appliceras under oljan.
På kvällen: Har du en torrare hy kan du använda The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 på kvällen i stället som är lite tjockare i konsistensen innan du använder din "B" oil.

blog-the-ordinary-4-2000x1125.jpg

The Ordinary Buffet + Copper Peptides 1%

En superprodukt som gör allt. Kostar lite mer än The Ordinarys övriga produkter men å andra sida så behöver du inga fler produkter.
För vem: Alla, även dig som önskar anti-age egenskaper. Och dig som inte orkar hålla på med flera olika produkter.
Använd när: Både morgon och kväll.
Kombinera med de här produkterna:
Morgon/kväll: Egentligen behöver du inget mer, men vill du ha en ytterligare produkt så är ögonkrämen The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG är toppenprodukt som reducerar påsar och mörka ringar under ögonen.

blog-the-ordinary-5-2000x1125.jpg

The Ordinary Argireline Solution 10%

Vattenbaserat lätt serum som hjälper till att reducera uttryckslinjer genom att förebygga att huden viker sig. Kallas även för "botox på burk".
För vem: Dig som har synliga uttryckslinjer och vill reducera dessa för ett ungdomligare utseende.
Använd när: Morgon och kväll.
Kombinera med de här produkterna:
På morgonen: Många med tydliga linjer har problem med att makeupen lägger sig i linjerna. The Ordinary High-Adherence Silicone Primer är en primer som hjälper sminket att stanna på plats hela dagen.
På kvällen: The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution som är en mild och skonsam exfoliering som ger en jämnare hudton.

blog-the-ordinary-6-2000x1125.jpg

The Ordinary EUK 134 0.1%

Hjälper till att skydda din hud mot miljöföroreningar. Den är fullpackad med antioxidanter som hjälper till att neutralisera skadliga partiklar innan de oxiderar på huden.
För vem: Storstadsmänniskan som behöver ett extra skydd mot miljöföroreningar.
Använd när: På morgonen som en boost för att skydda huden inför dagen.
Kombinera med de här produkterna:
På morgonen: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA som är en fuktkräm.
På kvällen: The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion är är The Ordinary mest effektiva retinol som effektivt hjälper huden att förnya sig och har en anti-age effekt.

blog-the-ordinary-7-2000x1125.jpg

The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Detta serum kombinerar en väldigt hög koncentration av två av de mest potenta antioxidanterna resveratrol och växtbaserade ferulsyra som reducerar synbarheten av fina linjer och rynkor samt skyddar huden mot skadliga faktorer.
För vem: Dig med torr hy, som har acne eller acneärr och du som vill ha en effektiv anti-age produkt. Använd när: Morgon och kväll.
Kombinera med de här produkterna:
På morgonen: The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% som har mycket god effekt för att reducera flera olika ålderstecken samtidigt som den har en utjämnande effekt på hudtonen.
På kvällen: The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil som innehåller nyponfröolja som är en riktig superingrediens som får huden att förnya sig snabbare och dämpar många olika hudåkommor.

Här hittar du alla produkter från The Ordinary!