The Ordinary
100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

(36 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
129 kr
129 kr
Variant : 30 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
The Ordinary
Beskrivning

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil innehåller 100% kallpressad och ekologisk nyponfröolja. Nyponfröolja är rik på linolsyra, linolensyra och provitamin A, som alla bryts vid utvinning med värme. Processen att utvinna kallpressad olja är komplex, men gör att man kan bevara oljans egenskaper som att minska tecken på hudens åldrande och många andra hudtillstånd.

The Ordinary's nyponfröolja är helt oraffinerad och ger en naturlig doft, delvis på grund av dess höga omegafettsyrahalt. Observera att denna doft är inte en indikation på att produkten är härsken eller gammal. Nyponfröolja som är helt doftfri är raffinerad och har istället reducerade fördelar.

  • Kallpressad olja

  • Fri från vatten och alkohol

  • Vegansk + Cruelty free

Innehåll: 30 ml

Applicera en gång om dagen på ansiktet, helst på kvällen efter rengöring före serum och kräm.

Ingredienser

Rosa Canina Seed Oil.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product