Gucci
Gucci Guilty Pour Homme

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 144 kr

575 kr 719 kr

Du sparar 144 kr

575 kr 719 kr

Variant : After Shave Lotion 90 ml
Beskrivning

Detta är en After Shave Lotion. Om doften: Gucci Guilty pour Homme är en intensiv, provokativ doft som förför. Doften griper tag i dina sinnena med hjälp av en berusande cocktail av uppfriskande italiensk citron och mandarin, tillsammans med krossade gröna blad och en touch av rosépeppar.

Hjärtnotens motiv övertygar som en viskad inbjudan. Lavendelns fräschör ringlar sig likt ett afrodisiak runt kardemumma-noten - på en och samma gång både stimulerande och förtrollande - på en oväntat mjuk bädd av apelsinblomma och neroliolja.

Patchouli, kännetecknet för alla GUCCI-dofter, minglar med cederträ, sandelträ och amber. Dessa tillsammans med ambra skapar en robust jordig, men ändå suggestivt exotisk sensualitet av en djupliggande maskulinitet. Ett giftermål av doft och sensibilitet.

Innehåll: 90 ml

Upptäck mer som Gucci Guilty Pour Homme

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.