Bvlgari
Bvlgari Man Extreme

Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : EdT 60 ml
Beskrivning

Med sin unika och levande konstruktion är Bvlgari Man Extreme ett nytt uttryck av modern karisma! Doften har en intensiv och långvarig friskhet från medelhavet, med sofistikerade träinslag som väcker vitaliteten och styrkan hos mannen.

Innehåll: 60 ml

Doftnoter

Toppnoter

Grapefrukt, Bergamott & Kaktus.

Hjärtnoter

Vit Freesia, Kardemumma & Amber.

Basnoter

Balsaträ, Vetiver & Benzoin.

Artikelnummer: 12240
Ingredienser

Aqua (Water),Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Parfum (Fragrance),BHT,Linalool,Citral,Limonene,Geraniol,Citronellol,Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C),Ethylhexy Methoxycinnamate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Bvlgari Man Extreme

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.