Giorgio Armani
Acqua Di Gio Absolu EdP

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 135 kr

540 kr 675 kr

Du sparar 135 kr

540 kr 675 kr

Variant : EdP 40 ml
Passar ihop med
Giorgio Armani
75 ml
Beskrivning

Giorgio Armani introducerar Acqua di Giò Absolu EdP, en hyllning till fusionen mellan vatten och trä. Detta är det tredje kapitlet i historien om Acqua di Giò, en symbol för mannens samhörighet med naturen som frigör hans inre styrka och frihet. Doften betonar essensen av vatten och dess fundamentala roll i naturen. Det är en värld sedd genom Giorgio Armanis ögon, där föreningen mellan vatten och trä tar oss med på en resa in i en tidlös maskulinitet och som omfamnar en djupare, övergripande medvetenhet.

Med Acqua di Giò Absolu EdP ser man en inkarnation av mannen som utstrålar en vis och medveten känslighet samt en förståelse för elegansen av raffinerad lyx. En fräsch signaturdoft har skapats och berikats med marina noter och patchouli. Patchoulin ger en perfekt balans mellan den akvatiska doften och tränoterna, vilket framkallar en äkta maskulinitet med en sensuell twist som utgör hjärtat av doften. Alliansen mellan trä och akvatisk fräschhet gör patchoulin till naturens perfekta ingrediens.

Flaskan har en träkork i naturlig rönn från hållbara odlingar som har lackats och graverats med Giorgio Armanis klassiska monogram. Korken och flaskans hals blir ett och reflekterar noterna av trä och vatten i själva doften. En elegant komposition av tränoter som mjukas upp av en fräsch akvatisk signatur.

  • Lanserad: 2018

Toppnoter

Fruktiga noter, bergamot & marina noter

Hjärtnoter

Geranium, lavendel & rosmarin

Basnoter

Patchouli, tränoter, labdanum & tonkaböna

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.