Armani
Acqua Di Gio Absolu EdP

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdP 40 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Giorgio Armani introducerar Acqua di Giò Absolu EdP, en hyllning till fusionen mellan vatten och trä. Detta är det tredje kapitlet i historien om Acqua di Giò, en symbol för mannens samhörighet med naturen som frigör hans inre styrka och frihet. Doften betonar essensen av vatten och dess fundamentala roll i naturen. Det är en värld sedd genom Giorgio Armanis ögon, där föreningen mellan vatten och trä tar oss med på en resa in i en tidlös maskulinitet och som omfamnar en djupare, övergripande medvetenhet.

Med Acqua di Giò Absolu EdP ser man en inkarnation av mannen som utstrålar en vis och medveten känslighet samt en förståelse för elegansen av raffinerad lyx. En fräsch signaturdoft har skapats och berikats med marina noter och patchouli. Patchoulin ger en perfekt balans mellan den akvatiska doften och tränoterna, vilket framkallar en äkta maskulinitet med en sensuell twist som utgör hjärtat av doften. Alliansen mellan trä och akvatisk fräschhet gör patchoulin till naturens perfekta ingrediens.

Flaskan har en träkork i naturlig rönn från hållbara odlingar som har lackats och graverats med Giorgio Armanis klassiska monogram. Korken och flaskans hals blir ett och reflekterar noterna av trä och vatten i själva doften. En elegant komposition av tränoter som mjukas upp av en fräsch akvatisk signatur.

  • Lanserad: 2018

Toppnoter

Fruktiga noter, bergamot & marina noter

Hjärtnoter

Geranium, lavendel & rosmarin

Basnoter

Patchouli, tränoter, labdanum & tonkaböna

Artikelnummer: 54314

Upptäck mer som Acqua Di Gio Absolu

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt