Lancôme
Hypnôse Homme EdT

(1 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 249kr

Du sparar 152 kr

607 kr 759 kr

Du sparar 152 kr

607 kr 759 kr

Variant : EdT 75 ml
Beskrivning

Lancôme Hypnôse Homme EdP är en elegant och fräsch doft för den sofistikerade, maskulina mannen med stark personlighet. Doften uttrycker kraften av förförelse hos mannen som bär den.

Toppnoter

Mintessens, Kardemumma & Mandarin

Hjärtnoter

Lavendel

Basnoter

Amber, Mysk & Patchouli

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt