Singels Day på eleven 2021

Filtrera

Singels Day eller singlarnas dag kommer från Kina och är en av världens största shoppingdagar. Singles day inträffar alltid den 11/11. Men bara för att det heter singlarnas dag så betyder det inte att du som lever i en relation exkluderas. Alla är välkomna till Singels Day på eleven där vi kommer att ha mängder av bra deals på hudvård, makeup, parfym och hårvård från stora och välkända varumärken den 11/11. Oavsett hur du lever så tycker vi att du ska unna dig något fint till dig själv på Singles Day. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för dig så att det blir en perfect match.
Det här är Singles Day
Singles Day uppstod I Kina under 90-talet som en motreaktion mot Alla hjärtans dag, för att fira alla singlar. Att högtiden skulle infalla den 11/11 bestämdes för att det var så många 1:or och ansågs passa utmärkt för en högtid där singlar hyllas. Dagen har sitt ursprung på Nanjing University som sedan spred sig i Kina. Dagen firades till början av unga män, men firas numera av båda könen. Som ett sätt att försöka säga adjö till singellivet så är det vanligt med blind dates på Singels Day. Och på vissa universitet så anordnas det även singelfester. Dagen har även gått från att vara en dag då man firar singlar till att bli världens största shoppingdag där man unnar sig själv något extra, oavsett relationsstatus. Numera firar man dagen även utanför Kinas gränser. Det är inte heller bara singlar som firar dagen utan även de som lever i en relation firar dagen numera.
Många tror att Black Friday är världens största shopping dag, men det är fel. Det är faktiskt Singles Day som är den största, sett i försäljning online. Alibaba som är den största handelsplattformen i Kina säljer för miljardbelopp under de 24 timmar som Singels Day pågår. Håll dig uppdaterad!
Följ eleven på Facebook, Instagram och prenumera på vårt nyhetsbrev så missar du ingen viktig information och Singels Day 2021 och våra fantastiska erbjudanden. Vi ses på Singels Day på eleven!