Anastasia Beverly Hills
Contour Cream Kit

(11 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Medium
Passar ihop med
Anastasia Beverly Hills
Beskrivning

Anastasia Contour Cream Kit - älskad världen över! Contour Cream Kit gör det enkelt och smidigt för dig att markera och highlighta ansiktets konturer. Med 3 highlighter-nyanser och 3 konturnyanser i krämform som perfekt blandas gör denna palett det enkelt för dig att framhäva dina vackra ansiktsdrag!

Anastasia Contour Cream Kit har en sammetslen formula som enkelt smälter in i huden, med en härligt daggig och mjuk lyster. Med denna krämiga palett kan du skapa illusionen av en smalare näsa, framhäva dina kindben, mjukare käklinje och mycket mer - endast din fantasi sätter gränser!

  • Finns i 4 nyanser (Fair, Light, Medium & Deep).

Tutorial för nyansen ''Light''

Hur gör jag?

När det kommer till contouring så ska du göra precis så som du önskar och det som passar just dina ansiktsdrag, men det finns några grundtips man kan följa om man känner sig osäker.

För att highlighta (framhäva) använder du dig av ljusa nyanser. Detta läggs oftast som en triangelform under ögonen, på hakan, längs med näsryggen, vid brynbågen, på armorbågen och lite i pannan.

För contouring (markera) använder du de mörkare nyanserna. Detta läggs ofta precis under kindbenen, på var sida av näsryggen, vid tinningarna och en bit upp mot hårfästet och vid/under käklinjen.

Du väljer själv om du vill applicera din foundation under eller över din contouring, beroende på om du vill ha ett mer diskret eller mer intensivt resultat.

För att blanda ut linjerna och skapa ett mer naturligt resultat kan du antingen använda en contour-borste eller ett väldigt populärt val Beautyblender. För att intensifiera din contouring, använd Anastasia Contour Kit som är i puderform.

Nyanserna!

Fair - för mycket ljus hy: Innehåller nyanserna Soft Light, Lustre, Fair, Fawn, Shadow och Mink.
Light - för ljus/mellanljus hy: Innehåller nyanserna Fair, Neutral, Banana, Java, Light Sculpt och Havana.
Medium - för medium hy: Innehåller nyanserna Banana, Cream, Warm Coral, Nude, Cinnamon och Chocolate. (Warm Coral kan användas som neutraliserande concealer eller rouge).
Deep - för mörk hy: Innehåller nyanserna Nude, Coral, Cinnamon, Chocolate, Espresso och Carob. (Coral kan användas som neutraliserande concealer eller rouge).

Tutorial för nyansen ''Deep''

Tutorial för nyansen ''Fair''

Artikelnummer: 62896

Upptäck mer som Contour Cream Kit

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt