Smink

Naglar

Att få dina naglar och händer att se välvårdade och friska ut behöver varken vara särskilt tidskrävande eller svårt. Din naglars hållbarhet och styrka är individuellt, men med rätt och bra nagelprodukter kan du hålla naglar och nagelband naturligt vackra och starka – addera ett snyggt nagellack som ger det lilla extra till din look.

Nagelvård

Minska risken för att torra eller spröda naglar skivar sig eller går av i onödan med hjälp av stärkande nagellack eller återfuktande nagelolja. Räddaren i nöden för torra eller irriterade nagelband är en nagelbandsolja, massera in en vårdande nagelbandsolja på rengjorde naglar och nagelband en gång om dagen så ska du se att nagelbanden börjar må bättre. Du kan även peela dina naglar med särskilda nagelpeelingar, som gör att du överflödiga rester av nagelband på dina naglar. Använd även en vårdande handkräm som återfuktar och ger en välvårdad look och mjuka händer.

Nagellack

Vi har allt du behöver för en felfri och enkel manikyr: nagelfilar, putsblock, nageltorkar och inte minst ett brett utbud av olika typer av nagellack som ger dina naglar en personlighet och färg. Nagellack är ger det lilla extra till din outfit, nagellack är som en accessoar! Experimentera med olika färger på nagellack för att matcha – eller mixmatcha – med dina kläder eller din makeup. Välj även mellan olika nageldekorationer eller glitter att dekorera naglarna med. Tänk på att alltid addera baslack och topplack när du målar dina naglar. Dels för att nagellacket ska fästa och hålla bättre, men även för att din nagel inte ska bli missfärgad av ditt nagellack.

Hos oss hittar du nagelvård och nagellack från välkända varumärken som exempelvis Deborah, Ciaté, Essie, OPI och Mavala – och många fler!

Nagellack | Underlack | Överlack | NagelvårdEkologiska Naglar

Filtrera