Ciaté
Glow-to Highlighter

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Roger, Darling! 10 g
Beskrivning

Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling!

Få en fantastisk lyster med Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling! De fina skimmerpärlorna tillsammans med den krämiga pudertexturen skapar ett viktlöst, långvarigt resultat för att framhäva kindbenen på ett fantastiskt sätt.

Återskapa Jessica Rabbits iögonfallande glow med higlightern och applicera den på käkben, brynben, näsrot och panna där ljuset faller i ditt ansikte för en mjuk naturlig lyster, eller lägg istället några lager och få ett intensivt skimmer.

Pudret går i en gyllene ton av persika och innehåller små skimriga partiklar som gör det ytterst ljusreflekterande. Pudret känns mjukt och fint på huden och stannar där hela dagen efter applicering.

  • Gyllene highlighter
  • Lystergivande formula
  • Lätt konsistens
  • Vegansk

Ciaté x Jessica Rabbit

Ciaté är stolta att presentera en unik kollektion tillsammans med Disneys kvinnliga 'toonstyle icon' Jessica Rabbit! Kollektionen består av 3 produkter av högsta kvalitet medinnovativt innehåll för att skapa en riktig va-va-voom look.

Användning

Applicera highlightern där ljuset faller naturligt på ditt ansikte (d.v.s. de högsta punkterna) såsom näsroten, kindbenen, brynbenen, pannan och amorbågen. Applicera ett tunt lager för naturlig lyster eller flera lager för ett skimrigare resultat.

Upptäck mer som Glow-to Highlighter

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.