Cover FX
Custom Enhancer Drops

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Moonlight 15 ml
Beskrivning

Gör plats för nya favoriter hemma i sminkhyllan! Fantastiska och banbrytande Custom Enhancer Drops från Cover FX låter dig anpassa din glow precis som du vill. Dessa lyxiga, prisvinnande droppar låter dig skräddarsy just din personliga lyster, vare sig du vill åt en lätt solkysst look eller ett mer metalliskt resultat. Formulan är koncentrerad och fungerar så att ju fler droppar du använder dig av, desto mer lyster blir det.

Custom Enhancer Drops kan användas på en mängd olika sätt; du kan antingen blanda den med din primer eller fuktgivande kräm för en subtil lyster i hela ansiktet, du kan mixa den med din foundation eller BB-kräm, eller applicera den som sista steg för en strobing-effekt på områden du vill lyfta fram och förhöja så som t.ex högst upp på kindbenen eller under ögonbrynen. De kan till och med användas på läpparna och som ögonskugga!

  • Koncentrerade droppar för en skräddarskydd glow

  • Multifunktionell

  • Passar alla hudtyper

  • För ett skräddarsytt resultat

Innehåll: 15 ml

Inspiration

Upptäck mer som Custom Enhancer Drops

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product