Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Inom sekunder ser porer & fina linjer ut att försvinna och resultatet håller till dess att du tvättar av produkten. Nanoblur är baserat på ett nano-optiskt komplex - en tillförsel av miljoner och åter miljoner partiklar som perfekt reflekterar ljus i miljontals riktningar, för att hudens yta ska se totalt felfri ut.

Nanoblurs teknologi togs ursprungligen fram för att hjälpa kändisar att se bättre ut i HD-TV. Nanoblur döljer omedelbart hudens ålderstecken såsom linjer, rynkor, kråksparkar, förstorade porer och påsar/mörka ringar runt ögonen.

Se upp till 10 år yngre ut inom 40 sekunder! Den här avancerade optiska krämen suddar bort hudens åldrande linjer, rynkor, kråkfötter, ojämnheter och förstorade porer inom sekunder, utan att ändra hudens färgnyans. Oumbärlig inför möten, evenemang och dejter.

Nano-optiskt Komplex

Nano-komplexet tillför unika egenskaper, både synliga och förnimbara. När Nanoblur används ensamt eller i kombination med andra produkter, minimerar nano-komplexet intrycket av linjer och rynkor, samtidigt som det förser hudens yta med en mjuk och bekväm tunn hinna.

Efter en applicering framstår huden som mjukare och ett jämnt matt resultat blir direkt synligt. Resultatet vid användande av Nanoblur är en mjuk, silkeslen hinna som får huden att faktiskt se helt fri ut från linjer.

  • Observera att produkten ska klappas in i huden med lätta rörelser på de områden där man önskar applicera produkten.

Produktens fördelar
  • Fungerar inom 40 sekunder - håller tills du tvättar av produkten.

  • Förbättrar omedelbart hudtonen.

  • Korrigerar direkt framträdandet av linjer, rynkor och kråkfötter.

  • Reducerar rodnader.

  • Minimerar framträdandet av förstorade porer.

  • Jämnar ut och mattifierar huden.

Innehåll: 30 ml

FAQ

Är nanoblur en primer?

Denna produkt är inte en primer. Primers är skapade för att användas under makeup. Nanoblur kan användas under makeup eller som ett sista steg efter flytande eller annan foundation. Dess funktion är inte att vara en primer för bättre makeup-applicering, den är till för att göra skönhetsskvanker "suddiga".

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat från nanoblur & hur länge håller det?

Du kommer att se fullständigt resultat inom 40 sekunder! Effekten från nanoblur kommer att hålla till dess att den tas bort. Du behöver inte återapplicera nanoblur under dagen, förutom om du har svettats kraftigt. När produkten har tagits bort från huden så kommer du inte se någon effekt. När du inte använder nanoblur så kommer huden att se ut som den brukar göra.

Kommer "nano-partiklarna" penetrera huden?

Nej. Nanoblur-partiklar är mindre, men tillräckligt stora för att de inte ska penetrera huden. Om nanoblur skulle penetrera huden så skulle den heller inte skapa den "suddiga" effekt på ytan som produkten är skapad för att göra.

Innehåller nanoblur solskydd?

Nej, nanoblur innehåller inte solskydd.

Har nanoblur ett bäst-före-datum?

När du väl öppnar tuben så håller sig produkten upp till sex månader.

Ska jag göra ett "patch-test"?

Trots att vi är noga med att använda mycket små mängder av säkra konserveringsmedel för att bibehålla produktens stabilitet och säkerhet så är inte alla hudtyper lika. Oavsett vilken produkt du ska använda, oavsett om du har känslig hy eller inte, så bör du göra en så kallad "patch-test". Oftast så brukar man applicera en liten mängd i armvecket och vänta i 24 timmar. Om du inte ser eller känner någon negativ reaktion så testa en liten mängd längs käkbenet och vänta ytterligare 24 timmar innan du fortsätter som vanligt. Vänligen notera att inga parabener, dofter, färger eller propylenglykol-ingredienser används i denna produkt.

Har produkten testats på djur?

Indeed Laboratories testar inte sina produkter på djur eller betalar andra att göra djurtester. Alla Indeed-produkter testas på människor.

Är era produkter säkra att använda under graviditet?

Denna produkt använder ingen ingrediens som ska ha någon risk för gravida kvinnor, men då produkten använder sig av hög koncentration av innovativa, funktionella aktiva ingredienser så rekommenderas alltid att man tar kontakt med sin läkare/barnmorska innan användning.

Kan män använda produkten?

Absolut. Alla produkter arbetar effektivt och diskret, utan att lämna någon rest, färg eller doft på huden.

Nanoblur - Before & After

Användning

Produkten baseras på en avancerad optisk teknologi och är ingen traditionell make-up.

  • Använder man ingen make-up ska Nanoblur läggas på sist i den dagliga rutinen.
  • Vid användning av flytande foundation ska Nanoblur läggas på efter foundation.
  • Om Nanoblur används tillsammans med puder och make-up ska krämen läggas på först.

Notera: Känns huden väldigt torr kan man blanda Nanoblur med en återfuktande kräm.

Ingredienser

Glycerin,Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Cyclohexasiloxane,Citric Acid,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Water (Aqua),VP/VA Copolymer,Amodimethicone,Polysorbate 80,Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Hydroxypropyl Methylcellulose,Polysilicone-11,Isohexadecene,Adipic Acid/Neopentyl Glycol Crosspolymer

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Nanoblur

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product